ProbiotiX Clean 1ltr

Vorige Artikel 4 van 11 Volgende
€ 9,00 (inclusief btw)

Krachtige, microbiotische en vloeibare universele reiniger gemaakt met MikroVeda effectieve micro-organismen en sinaasappelschil extract.

 

ProbiotiX Clean - volledig biologische, microbiotische allesreiniger

  • Vloeibaar microbiotisch concentraat als allesreiniger op basis van MikroVeda Effectieve Micro-organismen met sinaasappelschilextract
  • Zeer productief, omdat het voor gebruik met water kan worden verdund; lichte kleur voorkomt vlekken en maakt een breed scala aan toepassingen mogelijk, ook vuil-voorkomend effect
  • Frisse geur: Zoet, met de geur van zongerijpte sinaasappels en krachtige, biologische reinigingsculturen, wat zorgt voor een aangenaam microbieel binnenklimaat
  • 100% natuurlijk en absoluut duurzaam (chemicaliënvrij), elimineert onaangename geuren en elimineert zelfs het hardste organische vuil
  • Oven, magnetron, kookplaat, grill, toilet, sanitair, ramen, schimmel, woonkamer, matrassen, tapijtvlekken, afvoeren, wasmiddel, hoezen, auto- en motorwasserij, geurstoffen van huisdieren, tractoren, aanhangwagens en nog veel meer.

ProbiotiX Clean is een volledig biologische en microbiotische allesreiniger op basis van sinaasappelschillen (gecontroleerde organische teelt) als geurstof en extra actieve ingrediëntencomponent, die zachtjes is gefermenteerd met een optimaal gecoördineerde formulering van zuiveringsculturen van MikroVeda - superactivatie. ProbiotiX Clean verwijdert vuil en vet op alle oppervlakken, zelfs als ze vuiler zijn. Het is huid- en milieuvriendelijk en onschadelijk. Probiotix Clean heeft een eigen geurkarakter. Het is een fijne mix van krachtige reinigingsculturen en de zoete geur van zongerijpte sinaasappels. Bij gebruik van koud water domineert de oranje geur.


100% natuurlijk en duurzaam

ProbiotiX Clean is volledig biologisch afbreekbaar. Het is niet problematisch voor het milieu zoals conventionele reinigingsmiddelen of detergenten, integendeel. De microbiotische samenstelling van de ProbiotiX Clean ondersteunt zelfs de afvalwaterzuiveringsinstallaties. Vertrouw op duurzame cycli en gebruik bewezen natuurlijke microbiotische oplossingen van Mikroveda in uw huishouden in plaats van milieutoxines, die al vele jaren op veel plaatsen in commerciële gebieden worden gebruikt, bijvoorbeeld om een hygiënisch klimaat in de voedingsmiddelenindustrie te creëren of wanneer het wordt gebruikt in rioolwaterzuiveringsinstallaties om het afbraakproces te verbeteren. Wist je dat sommige autowasstraten ook afhankelijk zijn van microbiotische oplossingen van MikroVeda? Naast het verbeteren van de afvalwaterkwaliteit kan ook reinigingswater vaker worden opgewerkt, zodat het waterverbruik aanzienlijk kan worden verminderd.


Aanbevelingen voor toepassing en dosering

In principe kan de biologische reiniger worden gebruikt voor alle oppervlakken die vochtig of nat kunnen worden gereinigd en regelmatig of eenmalig moeten worden gereinigd en verzorgd. Door het antistatische effect wordt nieuw vuil niet zo snel weer aangetrokken. Nieuw voorkomend vuil dient zelfs als voedingsstof voor de resterende micro-organismen. Het reinigen van vloeren, ramen, spiegels, tegels, kunststof oppervlakken, geverfde oppervlakken, sanitaire voorzieningen (wastafels, bad- en douchebakken, toilet, deurklinken, fornuis in de keuken, oven en nog veel meer) is bijvoorbeeld een optie.

Algemene reiniging van oppervlakken

Vul 10ml ProbiotiX Clean met 500ml koud water in een spuitfles en spuit een vochtige reinigingsdoek.

Verwijderen van hardnekkig vuil

Hardnekkig vuil wordt direct met ProbiotiX Clean onverdund gespoten. Laat vervolgens twee minuten aan en veeg af met een vochtige doek. Veeg indien nodig af met een droge doek.

Schoonmaken in de keuken

Door het vetsplitsende effect kan ProbiotiX Clean zeer goed worden gebruikt in de keuken, bijvoorbeeld bij het reinigen van keramische kookplaten, kookplaten, ovens of grillroosters. Spuit de verontreinigde oppervlakken en laat de micro-organismen een paar minuten je werk doen.

Voor het afwassen en schoonmaken van ramen

Meng 10ml ProbiotiX Clean met 5 liter warm water van maximaal 40°C en gebruik als reinigingswater.

Voor de was

Verlaag uw wasmiddel tot de helft van de aangegeven dosis en voeg nog eens 15 ml ProbiotiX Clean toe aan uw wasmachine. Met de wasbol met Micro-organismen keramiek is er zelfs potentieel om bijna volledig af te zien van wasmiddelen in het huishouden. 

Auto's en motoren

ProbiotiX Clean kan zelfs worden gebruikt voor het wassen van auto's. Hiervoor wordt ProbiotiX Clean puur op de velgen en andere zwaar vervuilde oppervlakken gespoten. Na een blootstellingstijd van enkele minuten kunnen de oppervlakken worden gereinigd met warm reinigingswater (10 ml ProbiotiX Clean gemengd tot 5 liter warm water van maximaal 40 °C) met een reinigingsdoek of spons. Indien nodig kunnen de gereinigde ruimtes na het reinigen zorgvuldig met water worden gespoeld. Zelfs tractoren of zelfs motorwassingen kunnen zonder chemicaliën worden gereinigd door ProbiotiX Clean alleen. Hier wordt aanbevolen om ProbiotiX Clean onverdund te spuiten en enkele minuten in te laten trekken.

Om geuren te elimineren

Geuren kunnen ook worden geëlimineerd met ProbiotiX Clean zeer effectief door de micro-organismen die het geurprobleem aan de basis oplossen. Veel zogenaamde "kamerluchtverbeteraars" maskeren alleen de bestaande chemische geuren of brengen het microbioom uit natuurlijk evenwicht door hun antibacteriële werking. Profiteer van het reinigende luchteffect binnenshuis en spray onverdunde ProbiotiX Clean in het toilet, direct in ruikende schoenen (sportschoenen, werkschoenen), in schoenendozen, Zelfs geuren zoals sigaretten- en huisdiergeuren kunnen worden geëlimineerd.

Om mijten en organische resten in bed te elimineren

Spray matrassen en beddengoed om mijten en organische resten zoals roos te elimineren of te verminderen.

Om schimmel te elimineren

Spuiten tegen schimmel is ook ideaal. Dit wordt effectief geëlimineerd - let wel; de oorzaak van te vochtige muren moet wel worden verholpen. Bij regelmatig gebruik krijgen de gisten (schimmels) die aanwezig zijn in de ProbiotiX de overhand en verminderen hierdoor de schimmeldruk. 

Verstopping en stinkende afvoeren

Afvoeren worden door gebruik van ProbiotiX gekoloniseerd door de positieve micro-organismen en rottend vuil en geurveroorzakende ziektekiemen geëlimineerd.

Houdbaarheid en opslag

Na opening moet ProbiotiX binnen ongeveer 6 maanden worden gebruikt.


De vorming van kooldioxide kan een lichte overdruk in de fles veroorzaken. Nadat u wat vloeistof heeft gepakt, knijpt u de fles in het midden iets in om de luchtkolom in de fles klein te houden en daardoor de houdbaarheid te ondersteunen. Voor een goede opslag, bewaar ProbiotiX op een donkere en koele (vorstvrije) plaats: Optimaal + 8 - 25 °C en ontoegankelijk voor kinderen.


De natuurlijk schone werking van ProbiotiX 

Media en reclame suggereren voortdurend dat bacteriën verantwoordelijk zijn voor vervuiling en slechte geuren en daarom zoveel mogelijk moeten worden geëlimineerd met ontsmettingsmiddelen. Het lastige aan deze boodschap is dat het eerste deel misschien waar is, maar het tweede deel zeker niet!

Met ProbiotiX Clean kiezen we voor een totaal andere benadering van hygiëne en bieden we een alternatieve oplossing. In plaats van te proberen oppervlakken te steriliseren, d.w.z. om alle bacteriën dmv desinfectie te vernietigen, gebruiken we positieve micro-organismen (waaronder geselecteerde melkzuurbacteriën, probiotische micro-organismen, gisten en fotosynthetische bacteriën) volgens het dominantieprincipe om alle plaatsen in uw huishouden positief te koloniseren, waardoor negatieve kiemen geen kans krijgen.


Melkzuurbacteriën, probiotische bacteriën, gisten en fotosynthetische bacteriën

Melkzuurbacteriën produceren, wat hun naam al zegt, melkzuur en verbeteren de snelle afbraak van organisch materiaal. Vuil in het huishouden is meestal organisch (stof, roos, haar, vacht, voedselresten, vetten en nog veel meer). Melkzuur zorgt er op zijn beurt voor dat de leefomstandigheden voor schadelijke ziektekiemen verslechteren – een principe dat zelfs in ons lichaam, bijvoorbeeld in onze darmen, elke dag voorkomt.

Gisten synthetiseren op hun beurt antimicrobiële en nuttige stoffen uit aminozuren en suikers, die worden afgescheiden door onder andere fotosynthetische bacteriën. Ze produceren bijvoorbeeld hormonen en enzymen die de celdeling activeren.

Fotosynthetische bacteriestammen zijn de belangrijkste vertegenwoordigers in ProbiotiX Clean. Ze bouwen nuttige stoffen uit organisch materiaal met behulp van zonne-energie en warmte. De stoffen die ze produceren bevatten aminozuren, nucleïnezuren en bioactieve stoffen.

 

Dominantieprincipe in het micro-organisme mileu

Hoe meer positieve micro-organismen er aanwezig zijn, hoe meer positieve metabolische producten door hen worden geproduceerd. Deze dienen op hun beurt als voedsel voor de andere gesynthetiseerde micro-organismen en hoe hoger de kwaliteit van hun voedsel, hoe beter hun metabolische producten.

Hoe meer positieve micro-organismen er worden gebruikt, hoe sneller het milieu positief verandert. Samen met de gefermenteerde actieve ingrediënten uit de sinaasappelschillen (gecontroleerde biologische teelt) ontvouwen de micro-organismen in ProbiotiX Clean hun volledige reinigende werking.

 

© 2012 - 2022 Tis Zoals Tis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel