Keltisch Zeezout 1kg, 2,5kg of 5kg

Vorige Artikel 12 van 26 Volgende
€ 6,50 (inclusief btw)

Een volgens oude keltische traditie met de hand gewonnen zeer zuiver en onbewerkt zeezout.

Betrouwbare kwaliteit rechtstreeks van de producent.


Biedt de dieren NAAST de normale drinkwatervoorziening ook een mogelijkheid te drinken van een kwaliteit water waarin je 1 tot 3 gram Keltisch Zeezout per liter in hebt opgelost!

Laat de dieren zelf kiezen.

Ook kun je voor jezelf en voor kleinere huisdieren eerst een Sole maken.

Sole maken

Hoe moet je dat doen?

Vul een glazen potje bv een lege jampot voor 1/3e met Keltisch zeezout. Vul het potje aan met water, doe de deksel erop en schud de inhoud flink. Je zult merken dat er onopgeloste zoutkorrels op de bodem blijven liggen, een teken dat het water niet meer zout kan opnemen en dus volledig verzadigd is. Logisch, want het water verzadigt namelijk bij een zoutgehalte van 26%, dus met 1/3e zout zit je daar ruim boven.

Deze geconcentreerde zoutwateroplossing wordt een ‘Sole’ genoemd en is 7 tot 8 keer zouter dan zeewater. Het is dan ook niet verstandig om de Sole rechtstreeks te drinken! In plaats daarvan los je één theelepel Sole op in een glas water of het extra* drinkwaterbakje van je huisdier. De grootte van het glas doet er niet zo veel toe, het gaat erom dat je die ene theelepel binnenkrijgt. In een normaal glas (225 cl.) kun je van het liefst gevitaliseerd water, door toevoeging van een theelepel Sole het lekkerste bronwater creëren dat je ooit hebt geproefd!

* Biedt dieren altijd de keuze om ook "normaal" water te kunnen drinken, zodat ze instinctief zelf kunnen bepalen wat ze ervan willen opnemen.

 

Keltisch zeezout kan ook gebruikt worden als bemesting bij bodem en weide beheer.
Meer info over de productie en analyse van Keltisch zeezout.

Of lees het boek `Zeezout` !

Keltisch Zeezout is zeer geschikt voor melkgevend vee, want het bevat alle denkbare metale en mineralen sporen elementen in de meest zuivere vorm.
Voer 30 a 40 gram per dag en laat je verrassen.

Ook te gebruiken als (blad) mest stof !

Verpakking: Zak van 1 of 2,5kg

 

© 2012 - 2023 Tis Zoals Tis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel