-14%

Magnesium Vlokken 25kg (grootverbruik)

Vorige Artikel 10 van 29 Volgende
€ 115,00 € 99,00 (inclusief btw)

Geniet thuis van een ontspannen bad en verhoog op gemakkelijke en effectieve wijze je magnesiumgehalte.

Magnesium Chloride is nodig voor het optimaal houden van je gezondheid en je vitaliteit.

Onze Magnesium Vlokken , rechtstreeks van de Zechstein bron, leveren de benodigde magnesium chloride direct via de huid naar de cellen. 

Het is aan te raden om eerst je magnesium aan te vullen dmv. baden. Na een tijdje kun je het eventueel op peil houden met de Magnesium olie (bij een tekort geeft de olie in het begin een prikkelend gevoel op de huid) of natuurlijk lekker blijven badderen ;-) tis maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat!

Tip: Voeg wat keltisch zeezout toe aan je badwater voor extra diversiteit aan mineralen.

 

Los ongeveer 250gram Magnesium vlokken op in een voetenbad of 500 gram tot 2kg in een ligbad.

 

Alles begint bij de basis

Gelukkig zijn steeds meer mensen zich er van bewust dat in deze tijd de toevoer van voldoende magnesium een essentiële rol speelt in het lichaam.  
Zo is het bijvoorbeeld een onmisbare co-factor bij ruim 300 enzymmatige reacties. 

Bij topsporters is al langer bekend dat magnesium de prestatie en het uithoudingsvermogen vergroot o.a. door de afgifte van zuurstof naar de spieren en het brein.
Magnesium is essentieel voor de bot opbouw en goed functioneren van de zenuwbanen. 

Het promoot kracht, uithoudingsvermogen EN HEEL BELANGRIJK het zorgt voor diepe spierontspanning waardoor er volledig herstel kan plaatsvinden in de spierweefsels.

Door de intensieve voedselproductie wordt de bodemgezondheid sterk verstoord en komt er steeds minder magnesium in ons voedsel terecht, ook door het gebruik en ophoping van round-up wordt de opname van magnesium in de plant geblokkeerd.

Daarnaast is ondertussen ook bekend dat het magnesium gehalte in onze voeding de laatste decennia significant is afgenomen.  ( Bron : levensmiddelen laboratorium Karlsruhe / Sanatorium Obertal 1985)

 

 

© 2012 - 2022 Tis Zoals Tis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel