HUMANUM Butzwater 125ml

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 26,00 (inclusief btw)

80% van je poetsmiddelen kan je vervangen door Butzwasser. 100% ecologisch poetsmiddel geschikt voor alle oppervlaktereiniging

Meer ECO gaat niet

Butzwasser is een multifunctioneel, ecologisch veilig product dat met grote effectiviteit op elk oppervlak kan worden gebruikt.

-Met 1 Flesje (125 ml concentraat) maak je 350 - 500 liter werkzame stof

-Verstuiver: 5 druppels Butzwasser in 0,5 liter water.

-Emmer: 25 druppels Butzwasser in 5 liter water

Toepassing:

Gebruik de juiste poetsdoek en / of schuursponsje en spoel de doek regelmatig om vuil te verwijderen. Verhoog de concentratie butzwasser op zwaar verontreinigde oppervlakken.

 

"Ik heb Butzwasser vandaag getest in de badkamer, op de ramen, op het tuinmeubilair, en mijn man heeft er de BBQ mee schoongemaakt! Ik ben echt onder de indruk en voor de eerste keer hoefde ik geen handschoenen te dragen, mijn nagels zien er nog steeds prima uit (en echt schoon ook onderaan), ik heb geen zweterige handen gehad en mijn huid voelt echt goed. Alle andere producten (ook natuurlijke varianten) veroorzaakten steeds huidirritaties."

(Vicki H, NSW)

 

"We zijn momenteel bezig om van ons hotel een "Groen" hotel te maken, en we gebruiken Butzwasser nu al meer dan een jaar. Butzwasser is een mijlpaal! "

(F.H. Manager, Plaza Hotel, Berlijn, Duitsland http://www.plazahotel.de/)

 

"Ik hou ervan om mijn auto te wassen met Butzwasser. Het elimineert het gebruik van meerdere chemische reinigingsmiddelen, aangezien Butzwasser zowel voor de binnenkant, de buitenkant, de spiegels en ramen gebruikt kan worden. Het duurt veel langer vooraleer mijn auto opnieuw vies wordt. Door Butzwasser te gebruiken is het alsof je een beschermende coating tegen vuil aanbrengt."

(L.D.NSW)

 

"Voor mij is Butzwasser, het beste product voor autovelgen en de bodem van onze zeilboten. We hebben de bodems van meerdere boten met Butzwasser gereinigd en het vuil en residu kwam er zo af. Het is zo makkelijk".

(P.G. Voorzitter, Sailing Club, N).

 

"Dit is een vorm van bescherming van het milieu die je kan aanraken. Butzwasser is zeker het goedkoopste en meest milieuvriendelijke schoonmaakproduct dat er bestaat. DANK JE!"

(T.S., Advertising Director, München Merkur Weekly Newspaper)

 

"Ik importeer schoonmaakmiddelen in Australië, en toen mijn neef me een fles Butzwasser gaf, was ik er erg sceptisch over, ik dacht - daar gaan we nog een reinigingsproduct op de markt. Ik spoot enkele druppels in mijn aquarium, die geen filter heeft en die ik dus meestal één keer per week moet schoonmaken. Sinds ik Butzwasser in het water doe, vormen er zich gedurende 6 weken geen algen en de vissen zijn nog in leven!"

(M.R, NSW)

 

"In onze taverne gebruiken we Butzwasser in de vaatwasser. Het werkt fantastisch. De borden glanzen weer. Het lijkt alsof de mineralen in het water zich niet aan de borden hechten en ze voelen ook anders. Gewoon schoonmaken zonder het ruwe gevoel van wasmiddelen."

(B.R. van F)

 

"Ik doe 20 druppels Butzwasser in ongeveer 200 ml water in de voorwas en was van mijn wasmachine. Het bespaart me een derde aan vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. En bij het wassen komt nog een extra voordeel! Ik bespaart een hoop geld en de natuur heeft niet meer te maken met zo veel chemicaliën. Ik gebruik ook Butzwasser bij het strijken. Het is veel sneller."

(J.L. van T)

 

"Het is niet dat ik gek ben, maar ik maak echt alles schoon met Butzwasser. Vooral als ik aan het solderen ben, maak ik glas, metaal, enz. schoon met Butzwasser. Ik heb een rode wijnvlek verwijderd van een wit overhemd en onlangs verwijderde ik een vlek van een tapijt bij een van mijn vrienden. Niemand anders was in staat om het te doen. Hoe goed is dat!"

(P.T. van B.)

 

"Geachte heer / mevrouw, ik heb net de eerste tests met Butzwasser gedaan en moet toegeven dat de getuigenissen absoluut correct zijn. Ik had zeer goede resultaten bij het reinigen van ramen en kozijnen. Verder heb ik zichtbaar goede resultaten op keramische oppervlakken en in de keuken. Ik kan dit product 100% ondersteunen en ga nog meer uitproberen. Hartelijke groeten uit Berlijn."

(T.R. van B.)

 

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch tegenover Butzwasser toen ik voor het eerst gebruikt. Ik heb drie grote honden en ze veroorzaken soms veel vuil in de woning. Maar mijn hout- en tegelvloeren zijn sinds ik Butzwasser gebruik heerlijk schoon. Gemakkelijker kan niet. De RVS afzuigkap in de keuken moest in het verleden meerdere malen worden schoongeveegd om het olieachtige residu volledig te verwijderen. Nu is het slechts sprayen, één keer afvegen en het is gedaan."

(Ś.P. Van A.)

 

"Geachte heer Dietrich, sinds twee jaar gebruik Butzwasser bij het poetsen. Om te beginnen alleen in sommige plaatsen en ik was ook vrij sceptisch. Nu is het de allrounder in ons huishouden geworden. Van ramen tot de vaatwasser. Het meest tevreden ben ik met de resultaten op mijn keramische kookplaat. Zelfs zware vervuiling met vet residu komt eenvoudig los met een lauwe doek. De traditionele schoonmakers zijn bij mij verleden tijd. Bovendien, heb ik geen last meer van vieze geurtjes in mijn toiletten sinds ik het op een dagelijkse basis gebruik. En dat zonder zuur en andere chemicaliën. GRANDIOSE!"

(K.F. van S.)

 

"Ik gebruik Butzwasser nu al meer dan een jaar en vinden nog steeds nieuwe toepassingsgebieden. Ik ben een houtdraaier en had mijn gereedschap vervuild met hars. Butzwasser kreeg het beter proper dan alle andere producten die ik heb geprobeerd. "

(T.G. Van NSW)

© 2012 - 2022 Tis Zoals Tis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel