"Vanaf het moment dat een leven geboren is, werken miljarden cellen aan gezondheid. We zijn alleen slechte managers geworden. Dat is het probleem!"

Werkelijke heling vindt alleen plaats van binnenuit, wanneer we lichaam en geest niet in de weg staan.

Onvermijdelijk is er in de loop van het leven een vorm van ballast ontstaan, wat het lichaam belemmert om in optimale gezondheid te verkeren.

Denk aan: Een ontoereikend/belastend voedingspatroon, lichamelijk en emotioneel trauma etc. 

Alleen voedsel dat zijn oorspronkelijke levenskracht bevat en past bij de oorsprong van het dier kan het complexe intelligente lichaam aansporen zichzelf te ordenen volgens het oorspronkelijke ontwerp. Ofwel: Het lichaam zal oorspronkelijk levend voedsel her-kennen als de juiste brandstof. 

Alles wat niet klopt volgens de oorsprong zal altijd een vorm van chronische stress opleveren! Deze stress zal uiteindelijk zichtbaar worden in de vorm van symptomen. (Symptoom betekent: signaal, teken of aanwijzing) Een aanwijzing of teken dat er iets niet klopt.

Ilona heeft een onvoorwaardelijke liefde voor de natuur, waarin alles aan-wezig is, zijn functie heeft en moeiteloos functioneert. Zij geeft voedingsadviezen welke exact worden afgestemd op de huidige situatie en conditie van het dier.


Vanzelfsprekend kunnen lichaam en geest ook worden belemmert door een (bv na trauma) aangenomen of aangeleerde beweging/methode, wat net als niet kloppende voeding een vorm van stress zal opleveren en uiteindelijk; symptomen.

Alleen een onbelemmerd bewegingspatroon volgens de oorsprong van het bewegingsapparaat leidt tot vrije beweging, harmonieuze bespiering, draagkracht, flexibiliteit en heling van binnenuit. Aan oa de bespiering kan worden afgelezen of je dier functioneel beweegt of niet.

Functioneel bewegen komt van binnenuit en wordt nooit van buitenaf aangestuurd\gemanipuleerd. Beweging vanuit de oorsprong heeft zijn uitwerking op iedere cel van het lichaam met als resultaat een ultiem gezond en gelukkig dier en eigenaar! 

Bianca Boonacker is één van de zeer weinige personen die het “meesterschap” van de authentieke beweging en rijkunst nog beheerst en kan overbrengen op mens en dier.

"Al wat niet beweegt, weegt!" © BiancaBoonacker.nl 


Bianca en Ilona werken samen met één gezamenlijk doel! Namelijk lichaam en geest op geen enkele manier hinderen, waardoor de ware potentie van het dier tevoorschijn komt.

Deze zachte en subtiele werkwijze geeft het zelfherstellend vermogen een enorme boost, waardoor het lichaam "defecten" weer kan signaleren en vervolgens zelf kan oplossen = Werkelijke heling van binnenuit!

Dit vraagt van de eigenaar een totaal andere manier van denken dan men vanuit de huidige bestaande systemen/methoden gewend is. Het resultaat gaat dan ook het voorstellingsvermogen te boven en is blijvend. Het brengt zowel het dier als de eigenaar blijvend naar een ander level!

Wil je eens ervaren hoe dat eruit ziet?

Voel je dan vrij om contact op te nemen voor een persoonlijk advies op maat.

Herstel van oorspronkelijke beweging is uiterlijk waarneembaar

 

 • Stressfactor Check Paard
  Stressfactor Check Paard
  € 95,00
 • Stressfactor Check Hond en Kat
  Stressfactor Check Hond en Kat
  € 65,00
 • Stressfactor Check Geit/Schaap en andere kleine grazers
  Stressfactor Check Geit/Schaap en andere kleine grazers
  € 65,00
 • Stressfactor Controle Paard
  Stressfactor Controle Paard
  € 40,00
 • Stressfactor Controle Hond en Kat
  Stressfactor Controle Hond en Kat
  € 30,00
 • Stressfactor Controle Geit/Schaap en andere kleine grazers
  Stressfactor Controle Geit/Schaap en andere kleine grazers
  € 30,00
 • Behandeling Paard
  Behandeling Paard
  € 100,00
 • Behandeling Hond en Kat
  Behandeling Hond en Kat
  € 85,00
 • Behandeling Geit/Schaap en andere kleine grazers
  Behandeling Geit/Schaap en andere kleine grazers
  € 85,00
 • Reiskosten
© 2012 - 2021 Tis Zoals Tis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel