Mikroveda Wasbal met effectieve micro organismen

Vorige Artikel 11 van 11
€ 21,50

HUIDVRIENDELIJK Zonder geuren, ideaal bij wasmiddelallergie en de delicate babyhuid. Met de MikroVeda wasbal voor uw wasmachine is uw normaal bevuilde wasgoed schoon en zacht zonder wasmiddel. Vervang chemische reinigingsmiddelen door de wasbal. In het geval van zware vervuiling zijn biologische reinigingsversterkers ook geschikt of voeg ongeveer 1/5 van het normale vloeibare reinigingsmiddel toe.

MILIEUVRIENDELIJK Duurzaam wasmiddel, omdat het afvalwater niet verontreinigd is met moeilijk afbreekbare oppervlakteactieve stoffen, bleekmiddelen en geuren. Bovendien is het een optie om te wassen op lagere temperatuur. Met de MikroVeda wasbal bescherm je het milieu en bespaar je geld. De MikroVeda wasbal kan minstens 1.000 keer gebruikt worden. Het ingeperkte micro-organisme keramiek verliest bijvoorbeeld nooit zijn effect!

GEMAAKT IN DUITSLAND De uniek ingeperkte micro-organismen keramische buizen worden vervaardigd in een Duitse, ervaren keramische fabriek, waarvan de individuele productiestappen worden gecoördineerd met de micro-organismespecialist, zodat het ingeperkte micro-organismencomplex van MikroVeda optimaal in het keramiek wordt opgenomen. Dit is de enige manier om eersteklas kwaliteit te garanderen!

5-VOUDIG BREED WERKINGSSPECTRUM Speciaal ontwikkelde micro-organisme keramiek, verhoogt de waskracht van het water door het optimaliseren van de moleculaire interactie van het water. Ze verrijken het water met negatief geladen ionen en het verhogen de pH waarde van het water. Dus het vuil lost beter op uit de was!

VOOR ALLE TEXTIEL Of het nu gaat om katoen, wol of synthetisch, kleurrijk of wit: een wasbal voor maximaal 7 kg capaciteit (ongeveer 5 kg wasgoed). Geschikt voor elke wasmachine. Voeg voor grotere wasmachines een tweede bal toe of vul microbiologische of biologische wasmiddelalternatieven aan bij lage waswatertemperaturen.

GOED VOOR JE WASMACHINE De keramische buizen kunnen ook verdere kalkaanslag in uw wasmachine aanzienlijk verminderen en zo de levensduur van uw machine in dit opzicht ondersteunen. Een concept dat al vele jaren succesvol wordt toegepast op industriële schaal.

Hygiënisch schoon wasgoed zonder chemische reinigingsmiddelen - en kosten besparend!

Zeg vaarwel tegen agressieve chemicaliën tijdens het wassen. De gecoördineerde combinatie van de MikroVeda wasbal zorgt voor natuurlijk schone was. Onze speciaal ontworpen micro-organismen keramische pijpjes verbeteren de wasefficiëntie door de moleculaire interactie van het water te optimaliseren, zure verbindingen beter te neutraliseren en duurzaam wassen van uw wasgoed mogelijk te maken.

DUURZAAM OPLOSSINGSALTERNATIEF VOOR UW WASGOED
 

 • BPA- en PVC-vrij
 • Bevat geen geuren
 • Geen vervaging van de was
 • Geen schadelijke residuen
 • Voor alle soorten stoffen en wasmachines
 • Hypoallergeen
 • Voor delicate babyhuid

5-VOUDIG BREED WERKINGSSPECTRUM

 • Originele micro-organismen keramiek van MikroVeda van een Duitse fabrikant: Ze verhogen de waskracht door de moleculaire structuur te optimaliseren.
 • Ver infrarood reinigend het waswater van verontreinigende stoffen. Chloor, fluoride, kalk en geuren worden gefilterd. Het water wordt helder en schoon. Hard water wordt merkbaar zachter.
 • De waskracht van het water wordt verhoogd door de moleculaire interactie van het water verder te optimaliseren en te verrijken met negatief geladen ionen om de pH van het water te verhogen.


GEBRUIKSAANWIJZING
Gebruik in de wasmachine voor de dagelijkse was
Volg de instructies op het verzorgingslabel van uw wasgoed.

Behandel hardnekkige vlekken vooraf met ProbiotiX CLEAN of natuurlijke zeep of voeg ongeveer 1/5 van het normale vloeibare reinigingsmiddel toe tijdens het wassen.

Leg de was- en wasbal in de machine en start het wasproces. Voor wasmachines met een capaciteit van meer dan 7 kg moeten extra wasballen worden gebruikt.

Vul de wasmachine niet meer dan 3/4 met wasgoed. De wasbal werkt efficiënter, als het meer rotatieruimte heeft.

Meer tips voor het gebruik
 

 • Plaats de wasbal om de 3 maanden ongeveer 2 uur in de zon, bijvoorbeeld op de vensterbank. Dit is een bewezen praktijk voor micro-organismenkeramiek.
 • Wassen op 30°–40° is meestal voldoende, de wasbal kan tot 95° gebruikt worden
 • De wasbal kan wasmiddel bijna volledig vervangen en bespaart ook elektriciteit en water. Profiteer van de voordelen van microbiotische reinigingsmiddelen!
 • De wasbal verwijdert geuren uit het wasgoed en reinigt op betrouwbare wijze lichte vlekken, optimaliseert de reiniging met ProbiotiX CLEAN
 • De ervaring heeft geleerd dat ca. 3-5 jaar levensduur bij normaal huishoudelijk gebruik of ten minste ca. 1.000 wasbeurten

FAQ - Veelgestelde vragen

Hoe kan "wassen zonder wasmiddel" 100 jaar werken?

Het keramiek in de MikroVeda wasbal stoot onder andere negatieve ionen uit en genereert zo een pH-waarde van ca. 10,0 net als conventionele chemische reinigingsmiddelen. Het speciale Micro-organismen keramiek zorgt er ook voor dat de oppervlaktespanning van het water wordt opgeheven en de vuildeeltjes en vlekken los kunnen komen van de kleding. Bovendien worden gevaarlijke ziektekiemen gedood en wordt het wasgoed hygiënisch gereinigd. De MikroVeda wasbal werkt tegen schadelijke ziektekiemen en elimineert alle onaangename geuren, zoals zweet.

Afgezien van het duurzaamheidsaspect voor het milieu, waarom zou ik ook streven naar wassen zonder chemische reinigingsmiddelen?

Naast het ecologische aspect is een zeer belangrijk aspect onze huid. Vooral de gevoelige kinderhuid, maar ook de droge en jeukende huid bij volwassenen, kan vaak een reactie zijn op residuen van wasmiddelen. Deze problemen verdwijnen volledig.

Hoe kunnen micro-organismen werken in micro-organismenkeramiek? 

De aanwezigheid van fotosynthetische bacteriën in micro-organismenkeramiek is de reden waarom de MikroVeda-wasbal regelmatig, om de paar maanden, in de zon moet "regenereren". De in klei gebakken micro-organismen worden volgens Japanse traditie op een gerichte manier gedestilleerd in een Duitse fabriek en kunnen zo hun effect op een gedoseerde manier vrijgeven. De fotosynthesebacteriën drogen levend in het keramiek en worden inactief. Zelfs in deze inactieve toestand geven ze elektromagnetische golven af die worden overgedragen op het keramiek en van daaruit op water. Het water wordt geactiveerd, gevitaliseerd en tegelijkertijd worden de waterclusters afgebroken. Dit proces kan zelfs fotografisch worden gedetecteerd en kan zelfs worden geproefd wanneer je ze in drinkwater legt.

 

© 2012 - 2022 Tis Zoals Tis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel