C60 in olijf olie 100ml

Vorige Artikel 11 van 22 Volgende
€ 54,00 (inclusief btw)

Lichamelijke aftakeling

Vrije radicalen veroorzaken oxidatie waardoor de lichaamscellen verzwakken. Dit is een van de belangrijke processen die leiden tot lichamelijke aftakeling. De vrije radicalen ontstaan door slechte leefgewoontes, maar bijvoorbeeld ook bij het ademhalen. Oxidatie en de bijbehorende schade horen gewoon bij het leven. Toch kunnen we veel doen, bijvoorbeeld met voldoende lichaamsbeweging, en met antioxidanten. Dit zijn stoffen die het proces van oxidatie in bedwang houden en zelfs kunnen afremmen. We krijgen verschillende soorten antioxidanten binnen door bijvoorbeeld gezond te eten.

C60 (99,99% pure Carbon 60) in olijfolie als super-antioxidant

C60 is een bijzonder molecuul van 60 koolstofatomen die perfect symmetrisch met elkaar verbonden zijn. Opgelost in olijfolie kunnen ze bijna op alle plekken in het lichaam komen. Onderzoek wijst uit dat C60 in olijfolie zeer effectief vrije radicalen onschadelijk maakt en daarmee sterk levensverlengend kan werken. Bij ratten is tot 90% toename waargenomen. C60 in olijfolie zou daarom een van de belangrijkste ontdekkingen op het gebied van levensverlenging zijn.

De 99,99% zuivere research grade C60 in olijfolie van Carbon60oliveoil.com heeft een aantal belangrijke voordelen:

 • Hoogste kwaliteit biologische olijfolie en 99,99% zuivere “research grade” C60 van SES-research
 • Bewezen volledige verzadiging van 0,8 mg/ml C60 in olijfolie (onafhankelijk onderzoek)
 • Geproduceerd door de meest ervaren producent van C60 in olijfolie, Carbon60oliveoil. Met een geavanceerd proces volgen ze exact de methode van het originele onderzoek!
 • Robuust verpakt en extra donkere flesjes voor bescherming tegen licht
 • C60 in olijfolie is een superantioxidant. Het beschermt tegen vrije radicalen en in sommige onderzoeken lijkt het 100x sterker te zijn dan vitamine C
 • Kan levensverlengend- en ontstekingsremmend werken, de zenuwen beschermen en meer energie geven

Op een koele, donkere plaats, is C60 ongeopend maximaal twee jaar houdbaar. Langdurige blootstelling aan hoge temperaturen (hoger dan kamertemperatuur), of blootstelling aan licht kan deze periode met enkele maanden verkorten. Eenmaal geopend, raden we aan om binnen 6 weken te gebruiken voor maximale kwaliteit

Dosering: ca 1 theelepel per dag

Het productieproces van Carbon60oliveoil.com vormt, samen met de gebruikte ingrediënten, de basis van de kwaliteit van hun C60 in olijfolie. Hierbij worden alle stappen precies op de juiste manier gevolgd en getimed. Vijf gram C60 (6x de maximaal oplosbare hoeveelheid!) wordt twee weken lang, onder gecontroleerde omstandigheden, gemengd met één liter olijfolie (of een verhouding hiervan). Daarna wordt de niet-opgeloste C60 verwijderd, de olie gefilterd en afgevuld in speciale flesjes.

Volledig verzadigde 0,8 mg/ml C60 in olijfolie

Carbon60oliveoil.com waarborgt bewezen en consistent een volledig verzadigde 0,8 mg/ml C60 in olijfolie oplossing, door het originele Baati process exact te volgen:

 • Vijf gram 99,99% zuivere C60 (6x de maximaal oplosbare hoeveelheid) per 1 liter olijfolie
 • Twee weken lang mengen in volledige duisternis
 • De niet-opgeloste C60 verwijderen d.m.v. centrifugering
 • De heldere, met C60 verzadigde olijfolie filtreren door een 0,22 micron filter
 • Deze steriele, volledig verzadigde oplossing afvullen in bruine, ronde ‘Winchester’ flesjes

De verpakking is extreem robuust om beschadiging te voorkomen en is conform internationale standaard voor verzending van vloeistoffen in glas.

Kun je alle C60 in olijfolie op de markt zomaar vertrouwen?

Om kort te gaan: nee! Het produceren van betrouwbare C60 in olijfolie (en andere oliën) van superieure kwaliteit, is een tijdrovend en kostbaar proces. Sommige producenten gebruiken goedkope, onzuivere C60, passen onbewezen mengprocessen toe (zoals sonische mengers), of staken het mengproces zodra het mengsel van kleur verandert (ongeveer halverwege de vereiste tijd voor volledige verzadiging). Maar zo simpel werkt het niet. Dit zorgt voor een inferieur of zelfs gevaarlijk product.

Wij adviseren daarom altijd om enkel C60 in olijfolie te kopen, waarvan u de producent kent en vertrouwt. De ervaring leert dat u de goedkopere varianten op de markt het beste volledig vermijdt. Kies daarom voor C60 in olijfolie van Carbon60oliveoil.com!

 

 

© 2012 - 2022 Tis Zoals Tis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel