i9 Bottle

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 49,95 (inclusief btw)

De meest eenvoudige/voordelige manier om overal en altijd vitaal water te drinken!

Vul de fles met kraanwater en geniet van het heerlijke gestructureerde water. 

De i9 Waterfles maakt gebruik van een krachtige siliconen tag die ontwikkeld werd door Poznik Technology (Poznik TP). De siliconen tag is opgeladen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, enzovoort. De sets van informatie ondersteunen elkaar en ze werken in volledige harmonie. De i9 geïnformeerde waterfles is onderworpen aan uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Dit onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van water uit deze fles het uithoudingsvermogen verbetert en de recuperatietijd vermindert.

Wetenschappers aan het gerenomeerde Instituut voor Elektrophotonik in Berlijn hebben uitgebreide GDV – tests gedaan op de i9 geïnformeerde waterfles door middel van Kirlian fotografie. De test wezen op een substantiële verhoging in het menselijke bio-veld na het drinken van water uit de i9 geïnformeerde waterfles tegenover het drinken van water uit een normale glazen fles.

Technology Poznik (Poznik TP)

Poznik TP is een combinatie van wetenschappelijke processen en is in staat om het netwerk van molecules in verschillende soorten materie (water, glas, plastiek, metaal, enz) te beïnvloeden door gebruik te maken van informatie of codes.  Poznik Technologie is gebaseerd op 30 jaar onderzoek en innovatie en de technologie werd ontwikkeld door een team van top-uitvinders van over heel de wereld. Ze ontvingen meer dan 90 internationale prijzen en erkenningen voor hun uitzonderlijke resultaten. Door het exact en precies toepassen van Poznik TP is het mogelijk om specifieke energetische informatie (trillingen) te selecteren, te versterken en over te brengen. Informatie wordt overgebracht in cijfers, waarbij elk getal honderden sets met informatie bevat. Die informatie werd bijeengebracht door tientallen jaren onderzoek. Het encoderen (= het proces waarbij de informatie wordt overgebracht op de siliconen tag) gebeurt aan de hand van strikte procedures en testen.

De geschiedenis van de wetenschap

De principes van i9 zijn gebaseerd op het werk en het onderzoek van wereldvermaarde wetenschapspioniers zoals Dr Korotkov, Dr Voikov, Dr Pop en Masaru Emoto,  Dr Samuel Hahnemann, Dr Wilhelm Reich en Viktor Schauberger.

Chakra

Introductie

Volgens de principes van de kleurentherapie (chromotherapie) is ons lichaam samengesteld uit verschillende kleuren en kan het tekort aan een kleur een aanleiding geven tot ziek zijn. Ook volgens de kleurentherapie, wordt een persoon geacht gezond te zijn zolang de kleuren van het spectrum in een staat van harmonie zijn. De verschillende delen van het menselijk lichaam en de verschillende interne organen hebben allen verschillende kleuren.

alle i9 flessen.jpg

Water & Zon (licht)

Al het leven op aarde heeft voor zijn levensonderhoud water en zon nodig. Zonlicht, in combinatie met water helpt ons lichaam en de planten om te groeien. Vandaag de dag worden water en zonne-energie ook gebruikt om electriciteit op te wekken, die de aandrijving vormt voor auto’s, treinen, machines en die hele steden verlicht. De natuur voorziet ons van verbazingwekkende en toch eenvoudige oplossingen. Elk individu kan deze energie gebruiken om zichzelf te helen en ziekte en infectie weg te houden.

Als je water in een gekleurde container blootstelt aan zonlicht, dan neemt dat water de trillingsenergie op van die specifieke kleur. Dat is het basisprincipe van kleurentherapie (chromotherapie). Samen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties) zorgt dit ervoor dat je kan genieten van de wonderlijke voordelen die de natuur voor ons in petto heeft.

Kleurentherapie via vitaal water heeft een krachtige werking!

Het is belangrijk dat de kleur "resoneert" met de persoon die eruit drinkt.

Download hier het pdf bestand over kleurentherapie

 

Meer info vindt je op www.i9fles.nl

Heb je een bedrijf, en wil je deze vitaliserende fles graag aan je assortiment toevoegen? Neem dan contact met ons op en/of kijk op www.i9fles.nl

 

 

© 2012 - 2021 Tis Zoals Tis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel