Stressfactor Check Hond en Kat

Vorige Artikel 2 van 10 Volgende
€ 65,00 (inclusief btw)

De Stressfactor Check maakt alle factoren die van invloed zijn op het welzijn en de gezondheid van het individuele dier volledig helder.

Door middel van deze energetische meting krijgt de eigenaar een totaal advies afgestemd op de huidige situatie en conditie van zijn/haar dier.

Het maakt hierbij niet uit of de verstorende factoren zijn ontstaan vanuit de voeding, vanuit huidige of in het verleden onstane aanpassingen in gedrag en houding of vanuit het functioneren van het fysieke gestel. Alles wat niet klopt zal altijd een vorm van stress opleveren.

Door alle factoren individueel kloppend te maken in het moment, kan het lichaam stoppen met reageren (stressreacties), zijn eigen defecten weer signaleren en vervolgens zelf oplossen.

Door "het" zichzelf te laten doen, zijn de resultaten blijvend!

De Stressfactor Check wordt gedaan door Ilona. 

Je ontvangt een lijstje met "levenskrachtige" voedingsproducten waar het lichaam van jouw dier op dit moment blij van wordt. Onderaan het lijstje wordt aangegeven welke omgevingsfactoren verbeterd kunnen worden en of er vanuit het fysieke gestel een behandeling nodig is.

De eventuele behandelingen door Bianca Boonacker. Zie het filmpje voor een impressie

 

 

© 2012 - 2022 Tis Zoals Tis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel