Keramiek pijpjes 50gr of 500gr

Vorige Artikel 2 van 2
€ 7,00 (inclusief btw)

Keramiek pijpjes voor gevitaliseerd drinkwater. 50 of 500gram

EM (Effectieve Microorganismen) keramiek kan de watermoleculen in ons lichaam weer in balans brengen. Watermoleculen die perfect in balans zijn, hebben een hexagonale (zes geclusterde) structuur.

Deze perfecte structuur is goed zichtbaar in de foto’s van de Japanse wetenschapper Emoto, die dit zichtbaar maakte door water te bevriezen en foto’s te maken van de kristalvormen.

Als water in balans is dan zie je een perfecte zeshoekige ijskristal. Is het water blootgesteld aan vervuiling houden de moleculen deze in hun geheugen vast en verwormen de kristallen.

EM keramiek heeft het unieke vermogen om deze vorm vervuiling te verwijderen en kan deze belasting uit het geheugen van de watermoleculen te halen.
Door dit vermogen worden de moleculen in het water geherstructureerd naar volmaakte zeshoekige microclusters.

Dr. Higa, ook een Japanse wetenschapper, ontdekte dat de energetische informatie die de effectieve microorganismen (EM) bezitten kunnen worden overgebracht naar keramiek.
Op het moment dat EM wordt gemengd met klei wordt de energetisch goed georganiseerde structuur voor onbepaalde tijd opgenomen in de keramiek.

Gezondheid

Water wat bestaat uit hexagonaal gestructureerde kristallen is één van de belangrijkste sleutels tot een betere gezondheid.
Het wordt zelfs in verband gebracht met een snelle hydratatie, verhoogd immuunsysteem, efficiënte verwijdering van giftige stoffen en een betere opname van voedingsstoffen.

Aangezien dieren voor meer dan 70 % uit water bestaan (de bloedsomloop en de hersenen bestaan zelfs meer dan 90% water) is het belangrijk om ook hier de hexagonale struktuur van de moleculen te behouden.

Daarom is het ook belangrijk om dieren voldoende water te laten drinken.

© 2012 - 2022 Tis Zoals Tis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel